B-hotels

Уникална архитектура хотела: зграде које изазивају восхићење и изненађење

block

Хотели нису само места за престашање током путовања, већ су и вероватно најзанимљивија места за боравак у којима можемо уживати у несвакидашњој архитектури и дизајну. Постоје хотели који су по својој спољној појави толико различити и необични да нас просто остављају без речи.

Један од таквих примера је Хотел Марина Бај Сен-Мартен на Карибима, који се налази на шест ступања изнад нивоа мора. Са својим прекрасним огледалом за гледање села, ова зграда се стварно истиче и представља један од најнеобичнијих хотела на свету.

Други пример је Хотел Мандала Беј у Турској, који је изграђен у облику пешчаног часовника и дизајниран да буде потпуно усаглашен са околним природним ландшафтом. Ова унутрашњост просторних јединица и њихова интеграција у природу чине овај хотел једним од најфотогеничнијих и најнеобичнијих у свету.

Хотели су далеко више од само простора за спавање и одмор. Они представљају и примере врхунске архитектуре и дизајна који могу да нам изазову восхићење и удивљење. Зато не треба да пропустите прилику да посетите неки од ових уникатних зграда и упознате се са њиховом несвакидашњом лепотом.

Sponsored by: Regalia Gold Hotel reviews