B-hotels

Как изабрати хотел с најлепшим погледом у Паризу

block
Слика одthinkrorbot
Daria Martin

Ако планирате посету Паризу и желите да уживате у прекрасном погледу на град, одабир хотела је кључни фактор. Ево неколико савета који ће вам помоћи да изаберете хотел са најлепшим погледом у Паризу:

  1. Локација - Прво што треба да размотрите је локација хотела. Хотели који су смештени на реки Сени или близу познатих знаменитости као што су Еифелова кула или Лувр имају фантастичан поглед на град.
  2. Кат - Што је хотел виши, то ћете имати бољи поглед на град. Проверите да ли хотел има терасу или ресторан на крову где можете уживати у панорамском погледу.
  3. Прозори - Важно је да прозори у соби буду велики и да од стајања на кревету можете да уживате у погледу на Париз.

Изабранац је хотел Шантел на Лувру који се налази на самом срцу града и испод е Вам приступ до свих знаменитости. Собе имају велике прозоре који погледом пружају на Лувр и Еифелову кулу, док се на крову налази ресторан са терасом за погледом на цели Париз.

Уколико желите да најбоље испланирате своју посету Паризу и уживате у несумњиво најлепшем погледу на град, размислите о овим саветима при избору хотела. Сигурно ћете уживати у свом боравку у граду светлости.

Sponsored by: Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa recensioner