B-hotels

Хотели будућности: иновативне технологије и концепције у хотелској индустрији

block
Olivia Harper

Хотели су одавно места где се путници одмарају и престојују за време путовања, али савремени хотели будућности постају места која убирају престиж, комфор и луксуз, уз помоћ иновација у технологији.

Једна од највећих иновација у хотелској индустрији је увођење виртуелне реалности (VR) и проширене реалности (AR) у хотелско искуство. Гости сада могу користити ове технологије да би истраживали дестинације пре доласка, или да би доживели универзалне искуства као што су спортске догађаје или концерти, без напуштања своје собе.

Друга иновација која револуционизује хотелску индустрију је употреба интернета ствари (IoT). Паметне собе у хотелима дозвољавају гостима да контролишу осветљење, климатизацију и друге уређаје у својој соби путем паметних уређаја и мобилних апликација.

Концепције попут хотела са одрживим решењима, које користе обновљиве изворе енергије и смањују отпад, такође постају све популарније. Ови хотели будућности не само штеде енергију и чувају животну средину, већ привлаче и свестан модеране путнике који цене одрживе концепте.

Sponsored by: Casa Cook El Gouna Adults only +16 reviews