B-hotels

Најлепше плаже у Грчкој

block
Слика одAndreyFilippov.com
Ava Collins

Грчка је позната по својим бескрајним плажама, са топлом и кристално чистом водом која привлачи туристе из целог света. У народу се каже да постоје плаже за сваког - од малених и сакривених ували до величанствених и популарних градских плажа. У следећем тексту ћемо вам представити неке од најлепших плажа у Грчкој које се искључиво одабирају за ваше следеће одморе.

1. Балос, Крит

Балос је плажа која се налази недалеко од града Ханиа на острву Крит и сматра се једном од најлепших плажа у Грчкој. Обележена је белим песком и тиркизном водом, а приступ до ње може да буде истанд и авантуристички - пешачење путем стаза или кружна возња бродом.

2. Навагио, Закинтос

Плажа Навагио је позната по својим белим стенама и песку, а у средини плаже налази се затопљена бродска смећа која је допутовала током једног несрећног путовања. Иако је тај догађај тужан, плажа Навагио остаје једном од најфотогеничнијих плажа у Грчкој.

3. Елефониси, Крит

Са розе песком и палмицама, плажа Елефониси на острву Крит представља рај на земљи. Овај малени ракав песка окончан је у бистрој и тиркизној води, што је идеално за опуштање и уживање у природи.

Путовања до најлепших плажа у Грчкој су нешто што би свако требало да доживи. Изаберите своју омиљену плажу и уживајте у сунцу, мору и плажи које Грчка има да понуди.

Sponsored by: Barcelo Tiran Sharm recensioner