B-hotels

Најбољи породични хотели на Кипру

block
Слика одchany14
Elizabeth Waltz

Ципар је позната туристичка дестинација која привлачи бројне посетиоце сваке године. Његов комбинација културе, историје, прелепих плажа и сунчаног времена га чини идеалним местом за одмор.

За породице које путују на Ципар, важно је одабрати хотел који има удобности за све чланове породице. Срећом, постоје бројни породични хотели на острву који нуде различите активности и услуге за децу и одрасле.

Један од најпознатијих породичних хотела на Ципру је Amathus Beach Hotel у Лимасолу. Овај хотел нуди прекрасан поглед на море, велик број базена за децу и одлазак на плажу. Такође има разне спортске активности које могу уживати сви чланови породице.

Други одличан избор за породични одмор је Elysium Hotel у Пафосу. Овај луксузни хотел има бројне ресторане, базене и активности које ће задовољити све потребе породице. Такође има садржаје за децу, као што су дечији клуб и садржаји за сигурно играње.

Укратко, Ципар нуди велик избор породичних хотела који су идеални за одмор са породицом. Што год да изаберете, будите сигурни да ћете провести незабораван одмор у овој прелепој дестинацији.