B-hotels

Најлепша острва у Карибском басену

block
Слика одD-Stanley
Daria Martin

Кариби су познати по својим прелепим острвима која привлаче туристе из целог света. Овде се налазе неки од најлепших и најпосећенијих туристичких дестинација које обилују белим песком, тирквазним морем и богатом флором и фауном.

Једно од најпопуларнијих острва у Карибима је Аруба. Ова дестинација поседује прекрасне плаже, кристално чисто море и луксузне хотеле који пружају савршен релаксациони одмор. Аруба је такође позната по својим ветровитим спотовима који привлаче љубитеље ветро-сурфања.

Јамајка је острво познато по својим реге мелодијама, боб-марли мантрама и изузетном гостопримству. Туристи уживају у културним догађајима, плажама и водопадима које Јамајка нуди.

Доминиканска Република је још једно карибско острво које обилује луксузним резортима и више од 1600 километара прелепих плажа. Туристи могу уживати у разноврсном ноћном животу, чартер бродовима и бројним спортским активностима.

Остала острва која су вредна посете у Карибима укључују Барбадос, Багаме, Тринидад и Тобаго, Антигу и Барбуду и многа друга. Не сумњамо да ћете наћи савршено место за опуштање и уживање у беспрекорном карибском природном богатству.

Sponsored by: Rehana Sharm Resort - Aquapark & Spa recensioner