B-hotels

Најбоље руте за бициклистичке турове у Немачкој

block
Слика одDancingOnThePedals.net
Elizabeth Waltz

Када је реч о бициклистичким туровима, Немачка је сигурно једна од најпопуларнијих дестинација у Европи. Са својим бројним пистама и стазама које пролазе кроз живописне пејзаже и идилична места, Немачка представља рај за све љубитеље великог изазова на две трчкаљке.

Једна од најпопуларнијих рута за бициклистичке турове у Немачкој је Рут језера Бодензе. Ова рута пружа прекрасан поглед на језеро и прољетне вртоуграде, као и на многе историјске градове и села која се налазе на путу. Овај регион је познат по својим виноградима и гурманским ресторанима, па ћете сигурно уживати у културном и гастрономском доживљају.

Друга занимљива рута за бициклистичке турове је Рута рађен Портал. Ова рута пружа могућност истраживања старих средњевековних села и градова, као и узивања у погледима на планине и реке. Такође, на овој рути ћете проћи кроз бројне пиваре и кућне ресторане где можете пробати аутентична немачка јела и пића.

Не заборавите да одговарајуће пакујете своју бициклу и припремите се за узбудљиво путовање кроз прелепу природу и културна богатство Немачке!