B-hotels

Водич за најбоље ресторане у Рио де Жанеиру

block
Слика одPortoBay Trade
Elizabeth Waltz

Рио де Жанеиро је познат по својим богатим кулинарским традицијама и ресторанима који нуде разноврсну храну из различитих делова света. Ако посећујете овај прелепи град и желите да уживате у најбољим гастрономским искуствима, следи наш водич за најбоље ресторане у Рио де Жанеиру.

1. Леч Кумбиа

Овај ресторан поседује аутентичну колумбијску кујну и нуди велики избор јела са традиционалним укусима. Свежи ингредијенти и удобна атмосфера чине Леч Кумбиа одличним избором за ручак или вечеру.

2. Остро и Вино

Ако сте љубитељ морске хране, обавезно посетите Остро и Вино. Овај ресторан поседује изванредну понуду свежих риба и морских плодова, а уз них можете уживати у богатом избору вина.

3. Кариока да Гамба

За оне који воле испробати аутична бразилска јела, ресторан Кариока да Гамба је идеално место. Специјалитети од меса и разноврсни десерти чине ово гастрономско искуство нешто што не смете пропустити.

Не заборавите резервисати место унапред, пошто су неки од ових ресторана веома популарни и тешко ћете наћи слободан сто ако не направите резервацију. Уживајте у гастрономским радостима Рио де Жанеира и испробајте најбоље што овај град има да понуди!

Sponsored by: DoubleTree by Hilton Sharm El Sheikh - Sharks Bay Resort recensioner