B-hotels

Најнеобичнији хотели на свету

block
Слика одCurtis Abert
Lily Anderson

Свет туризма нуди бројне могућности за унапређење и додавање значајних елемената у свакодневни живот. Један од начина је боравак у необичним, унканим хотелима који нам омогућавају да доживимо нова искуства и сазнамо нешто ново о свету.

Хотел Icehotel, смештен у Шведској, пружа јединствено искуство боравка у хотелу изграђеном од леда. Хотел Giraffe Manor у Кенији је познат по томе што жирафе слободно шетају по комплексу и могу се видети и из прозора хотелских соба. Хотел Dog Bark Park Inn у Сједињеним Америчким Државама има облик великог кучића и пружа необично и забавно искуство за све посетиоце.

Необични хотели попут хотела Kakslauttanen Arctic Resort у Финској, који пружају могућност боравка у стакленим иглу хотелима среди снежног пејзажа, пружају специфичан искусни у директном контакту са природом.

Сви ови хотели пружају несвакидашње и ункатно искуство за све посетиоце који воле да истражују и пробају нешто ново. Иако су необични и различити, сваки од њих пружа угодан и комфоран боравак за све госте који желе нешто више од обичне прекривености.

Sponsored by: Giftun Azur Resort recensioner