B-hotels

Путовање у земље Викинга: Истраживање Норвешке и Шведске

block
Слика одakasped
Olivia Carter

Посетитељи који су олакшани јаким ветром и проливима Ришког мора, људи који желе дубоку везу са природом и више од седам десетљећа стара историја морања правилно изабрали своју следећу дестинацију - Норвешку и Шведску, земље Викинга.

Норвешка, земља са прекрасним фјордовима, густим шумама и величанственим планинама, представља идеалну дестинацију за љубитеље активног одмора и природе. Од посете старим Викингсим градовима до кајакарења кроз чисте воде фјордова, Норвешка ће вам пружити искуство које ћете памтити за целог живота.

Шведска, са својим модерним градовима, као што је Стокхолм, и традиционалним селима на северу заинтересованим за викингске традиције, пружиће вам разноврсно искуство. Осим обавезне посете културним знаменитостима, не заборавите да уживате у шведском културном наслеђу и непрекидном суштинско-шведском стилу.

Путовање у земље Викинга је више од обичног одмора - то је истраживање богате историје, културе и природе која ће вас освежити и навести на размишљање о древним временима и савременом животу у овим узбудљивим земљама.