B-hotels

Најинтересантнија острва у Индонезији

block
Слика одluigig
Laura Smith

Индонезија је позната по својим прелепим острвима и плажама које привлаче бројне туристе из целог света. Често се описује као рај на земљи и то са разлогом.

Једно од најпопуларнијих острва у Индонезији је Бали, које је поштовано по својим чаробним плажама, културним обићима и испловама. Одлично је место за одмор и релаксацију, као и за истраживање богате културе и историје земље.

Још једно изузетно острво у Индонезији је Јава, које обилује историјом и културом. Од посета главном граду Џакарти до истраживања храмова Боробудур и Прамбанан, Јава нуди безброј могућности за уживање и учење.

Популарно место за рођендански одмор у Индонезији је Гили острва, које представља скривену оазу мирног и лепог плажења и рољања. Са многим луксузним хотелима и ресторанима, ова острва пружају идеалан бег од урбаног живота.

На крају, острва Комодо су посебно интересантна за љубитеље природе и авантуре, јер је дом заштићена врста комодске врага, која је позната по свом великом величинама и угрожавању. Овде могућности за рољање под морем, ронѕење и истраживање дивље природе су безграничне.

Sponsored by: Dickwella Resort and Spa recensioner