B-hotels

Најлепше планине у Непалу

block
Слика одNat Pikozh
Elizabeth Waltz

Непал је познат по својим величанственим планинама које привлаче гомилу туриста из целог света. Са осам од десет највиших врхова на планети на својој територији, не чуди што је Непал оаза за љубитеље планинарења.

Једна од најпопуларнијих планина у Непалу је Мт. Еверест, највиши врх на свету. Сам по себи, пат до врха је изазован и захтева добру физичку спремност, али поглед са врха на околне планине је нешто што се не може описати речима. Планинари, али и обични туристи, често посећују Еверест како би доживели његову магију.

Још једна прекрасна планина у Непалу је Анапурна, која пружа фантастичан поглед на пештерне крајолове и пејзаже. Позвани сте да истражите њене стазе и уживате у њеној заједни са природом.

Остале прелепе планине у Непалу укључују Лангтанг, Макалу и Манаслу. Свака од њих има своју ункани дра,ост и чар, па се препоручује свим посетиоцима који желе да открију лепоту Непала на висини.

За љубитеље планинарења или само за оне који желе да открију нешто ново и узбудљиво, Непал се стварно може похвалити са неким од најлепших планина на свету.

Sponsored by: Dana Beach Resort recensioner