B-hotels

Водич за најбоље ресторане у Сингапуру

block
Слика одRobin Hickmott
Lily Anderson

Сингапур је познат по разноврсности своје кухиње и богатству врхунских ресторана који пружају непревазиђене кулинарске уживања. Без обзира на ваше представе и преференције, у нашем водичу ћете наћи ресторан који одговара свим вашим потребама и жељама.

1. Луксузни ресторани

За оне који траже унапређене гурманске уживања, препоручујемо посету ресторанима као што су Joel Robuchon Restaurant и Jaan. Овде ћете наћи изузетне вине, врхунске шефовске специјалитете и унапређену услугу.

2. Тренди бистрои

За оне који више воле опуштену атмосферу и модерно креативну кухињу, препоручујемо посету бистроима као што су Wild Honey и PS.Cafe. Овде ћете уживати у унакрсној кухињи и модерном амбијенту.

3. Традиционална кухиња

Заљубљеници у аутентична кулинарска искуства, обавезно треба да посете ресторане као што су Song Fa Bak Kut Teh и Hainanese Delicacies. Овде ћете наћи најбоље представнике сингапурске традиционалне кухиње.

Не дозволите да вам пропадне просторно живописно кулинарско искуство у овом узбудљивом граду. Истражите различите ресторане и уживајте у најбољим кулинарским дозвољењима која Сингапур нуди.

Sponsored by: Jaz Makadi Saraya Resort recensioner