B-hotels

Најбоље стазе за пешачење у Новом Зеланду

block
Слика одPedro Nuno Caetano
Laura Smith

Нови Зеланд је почетно место за пешачење и истраживање једних од најудивљих природних ландшафта на планети. Ова земља на Јужном Полу је дом бескрајних пешина, вулкана, ливада и језера који мами све љубитеље природе.

Једна од најпопуларнијих стаза за пешачење у Новом Зеланду је Тонгариро Алпин Трек. Ова стаза пружа могућност да истражите несваљену природу Националног парка Тонгариро и да уживате у фантастичним погледима на вулкане и кристално чиста језера.

Још једна одлична стаза за пешачење у Новом Зеланду је Милфорд Трек. Ова стаза проводи пешачење кроз прелепе пејзаже Фјорландске националне парке и пружа увид у неке од најудивљих језера и водопада у региону.

За оне који воле пешачење кроз једну од најстаријих шума у свету, стаза Ћиркит Волк је одличан избор. Ова стаза пружа могућност да истражите занимљиве биолошке феномене и уживате у тишини и спокоју шуме.

Не пропустите прилику да истражите ове и друге узбудљиве стазе за пешачење у Новом Зеланду и доживите непрекидну природну љепоту ове фантастичне земље.