B-hotels

Водич за најбоље кафиће и ресторане у Копенхагену

block
Слика одtomislavmedak
Elizabeth Waltz

Копенхаген, главни град Данске, познат је по својим одличним кафићима и ресторанима. Будући да је популарна туристичка дестинација, у граду имате множество могућности за уживање у врхунској храни и пићу. У наставку, представљамо вам водич за најбоље кафиће и ресторане у Копенхагену.

1. Мејнерс Буловард

Овај кафић се налази на крајњем западу Копенхагена и познат је по својим изврсним кафеом и крофнама. Са прекрасним погледом на море, Мејнерс Буловард је одлично место за опуштање и уживање у морским пејзажима.

2. Нома

Ресторан Нома је познат као један од најбољих ресторана у свету и нуди несвакидашње гурманско искуство. Свако јело је претстављено као мала уметничка делишма, а кулинарски тим ресторана Нома постоји од неких од најбољих светских кувара.

3. Кафе 22

Ако сте љубитељ кафеа, обавезно посетите Кафе 22. Овај кафић нуди разноврсне кафе напитке и услужно особље које ће учинити ваш боравак још пријатнијим.

Само су неки од најбољих кафића и ресторана у Копенхагену. Свакако истражите и друге предложене опције и уживајте у гастрономским чудима града.