B-hotels

Најбоље бициклистичке руте у Холандији

block
Слика одYukiko Matsuoka
Olivia Harper

Холандија је позната по својим равним теренима и бројним цикличним путевима који пружају заиста јединствено и узбудљиво искуство бициклизма. Овде се налазе бројни пејзажи, села, канали и вентилатори који ће вас ошамутити својом лепотом.

Једна од најпопуларнијих бициклистичких рута у Холандији је засигурно Амстердамска кружна стаза. Ова рута пружа убедљиво најбољи начин да истражите Амстердам и његову околину на две тролејбуске гуме. Прођите наизменично кроз градске квартове и прелепи рурални пејзаж на околним селима.

Друга одлична циклична рута је Ханзестадски колоцикл по путевима међу фиречима. Ова рута вас води кроз прелике пределитије Холандије, док прођете кроз мале градиће и бројне културне споменике.

Не заборавите да узмете у обзир да је превлачење у Холандији обавезно – сви бициклисти морају да поштују саобраћајне прописе и правила, како би сви били безбедни на путу.

Закључно, Холандија је заиста рај за бициклисте и нуди бројне прекрасне руте које ће вам пружити одлично искуство бициклизма у срцу Европе.

Sponsored by: Le Meridien Phuket Beach Resort recensioner