B-hotels

Шта видети у Лос Анђелесу за недељу дана

block
Emma Thompson

Лос Анђелес, град разноликости и узбудљивости, нуди бројне могућности за истраживање и уживање. Ако имате само недељу дана за посету овом великом граду, постоји неколико места која не бисте требали да пропустите.

Холивудска знаменитости

Посетите Холивудски булевар и Шеталиште славе где можете видети ѕвезде на тротоару. Такође, обавезно посетите Холивудско планинско звездно стазу и заузмите слику испред Холивудског знака.

Уметнички квартали

Обиђите квартале Пасадена, Силвер Лејк и Артс Дистрикт за флексибилне изложбе, уметничке галерије и занимљиву уметност на отвореном.

Плаже

Не пропустите Санта Монику и Венецијанску плажу где можете уживати у сунцу, мору и пешичењу по шеталишту. Такође, посетите Малибу за његове луксузне плаже и кафиће.

Музеји и забава

Посетите Гети Музеј за уметничка дела и прекрасан поглед на град, затим упознајте научне чудеса у научном центру Експлораториум. За ноћни живот, одлазак у клубове у Лос Анђелесу је неизбежан.

Са толико разноликости и понудом за сваког, Лос Анђелес је савршена дестинација за недељну посету. Надамо се да ћете уживати у свим лепотама града светлости и гламура!

Sponsored by: Kleopatra Micador Otel recensioner