B-hotels

Најбољи путеви за циклистичка путовања у Холандији

block
Слика одcrash71100
Laura Smith

Холандија је позната по својим бродовима, ветрењачама и покрајинама пуности цвећа, али такође представља савршену дестинацију за циклисте. Са бројним стазама и путевима намењеним искључиво циклистима, Холандија је рај за све љубитеље овог спорта.

Једна од најпопуларнијих рута за циклисте у Холандији је Амстердам до Ротердама. Ова рута пружа прекрасан поглед на холандску пејзажу и пролази кроз бројна села и градиће на свом путу. Циклисте ће такође обрадовати чињеница да је пут поприлично рачунат на нивоу трошкова и да су холандски путеви добро одржавани.

Још једна од најбољих рута за циклисте у Холандији је Велуве Национални парк. Ова регија обилује обилјем зеленила, језера и дивљих животиња, при чему се многе стазе пружају специјално за циклисте. Путовање кроз ову област представља уживање за све чуле.

За оне циклисте који воле изазов, рута од Арнхема до Нијмегена је идеални избор. Ова рута пружа могућност за истраживање различитих пејзажа и културе, као и за уживање у аутентичним холандским селима и градићима.

Без обзира на то коју руту одаберете, циклисти ће сигурно уживати у Холандији и свим лепотама које ова земља нуди својим посетиоцима.