B-hotels

Шта видети у Буенос Ајресу за три дана

block
Слика одDennis S. Hurd
Olivia Carter

Буенос Ајрес, главни град Аргентине, пружа бројне могућности за туристе који једва чекају да истраже све што убаво ово место нуди. За оне који имају само три дана за посету, ево шта не бисте требали пропустити:

Дан 1: Историја и Култура

Првог дана своје посете, обавезно посетите централни део града. Ту ћете наћи историјске знаменитости као што су Каса Росада, Катедрала Метрополитана, палаце Пласа де Мајо и многе друге. Не заборавите да обавите кратку прогулку кроз равницу Сан Телмо и населите се на једном од многих традиционалних кафања.

Дан 2: Уметност и Наука

Другог дана, посетите неке од најзначајних музеја и галерија у граду. Музеј Малба, Музеј латиноамеричке уметности и галерија Малба су само неки од места која морате посетити. Не пропустите ни посету научном музеју Космос, где ћете научити много нових ствари о космосу и науци.

Дан 3: Природа и Отмосфера

За последњи дан, предлажемо вам да посетите неке од прекрасних паркова који се налазе у околини града. Боске де ла Реберта, Ел Роседал и Парк Трес де Фебреро су одлична места за шетњу у природи и уживање у мирној атмосфери.

Са овим предлозима за обиласк града, сигурни смо да ћете имати не заборавану прилику за упознавање са Буенос Ајресом. Уживајте у сваком тренутку и испуните своје дане истраживањем овог узбудљивог града у Јужној Америци.

Sponsored by: Ajman Hotel recensioner