B-hotels

Најлепши девичански замкови у Немачкој

block
Слика одstevecoutts
Martha Jones

Немачка је позната по својим зачуђујућим замковима који представљају значајну туристичку атракцију. Од свих замкова у земљи, постоји неколико који се издвајају својом красотом и привлаче велик број посетилаца. У колекцији најлепших девичанских замкова у Немачкој, издвајају се следећи:

  1. Цвингерски дворац у Дрездену - ова готичка градевина из 12. века представља један од најпознатијих замкова у земљи и један је од симбола Дрездена.
  2. Нојшванштајн - ово је вероватно најпознатији замак у Немачкој и инспирација за универзум Диснеј филмова. Са својим белим фасадама и прекрасним огледалом, овај замак ошамути сваког посетиоца.
  3. Хоэнцолерн - замак који пружа поглед на долину Рин и представља идеалну дестинацију за љубитеље природе и старе архитектуре.

Сви ови замкови представљају богатство културне и историјске баштине Немачке и нуде посетиоцима изузетно искуство и уживање у лепоти коју нуде. Свако ко посети Немачку, не би требало да пропусти прилику да истражи ове изузетне девичанске замкове.

Sponsored by: Polat Erzurum Resort Hotel recensioner