B-hotels

Најбоље патеке за пешије ходање у Патагонији

block
Lily Anderson

Патагонија је позната по својој величанственој природи и просторима који магично привлаче хајкере из целог света. Овде се налазе неки од најзахтевнијих и најлепших путева за пешије ходање, који нуде несагледиве пејзаже и прилику за упознавање са богатством флоре и фауне.

Торрес дел Пајне

Један од најпопуларнијих путева за хајкинг у Патагонији је заправо у Националном парку Торрес дел Пајне. Ова прелепа дестинација нуди различите могућности за хајкинг, укључујући и путеве са фантастичним погледима на трошење ледника и мајсторске стеновите.

Фитц Рој

Други популарни пут за пешије ходање у Патагонији је ходникинг Фитц Рој. Ово је заиста захтеван пут који захтева добру физичку спремност, али и награђује хајкере са јединственим погледима на андске врхове и ледника.

Лаго Хуменхуль

Лаго Хуменхуль је још једна одлична опција за пешије ходање у Патагонији. Овде хајкери могу уживати у мирним језерима, зеленим ливадама и управо оштрим врховима који су обележене са леденацима.

Без обзира на то који пут за хајкинг одаберете у Патагонији, сигурно ћете бити оштећени са неугасивим успоменама и невероватним доживљајима. Ова област је непрекидни извор инспирације за све љубитеље природе и активност.

Sponsored by: Orfeus Park Hotel - All Inclusive recensioner