B-hotels

Најлепше плаже у Тајланду

block
Слика одmimolag
Lily Anderson

Тајланд је познат по својим прелепим плажама које представљају рај на земљи за многе туристе. Њихова бела фина песака, тиркизно поље и улазак из кристално чистог мора чине их идеалним местом за уникатно искуство одмора.

Једна од најпопуларнијих плажа у Тајланду је плажа Патаја која се налази на западној обали земље. Са својим луксузним хотелима, шареним тржним центрима и многим ресторанима, ова плажа привлачи велики број туриста из свих делова света.

Још једно одлично одредиште је плажа Реиле у којој моћете уживати у прекрасном погледу на стенасти пејзаж и узбудљивим могућностима за роучак и текелак. Ова плажа је такође популарно место за рођенданске журке и свадбе на плажи.

Савезнички за менеђенајсе туриста је плажа Мая Беацх на кочорри без обалнику Тајланду. Као и дање најпопуларније плаже на свету, Мая Беацх има чисту воду, укусне плажу, и divlje živote љуљевником. Са пијесцем посутим кокосом палме, овај рай на земљи је сигурно место за опуштање и уживање.

Укратко, Тајландски плаже не само што је природно лепеа већ и понудите разноварте активности и сервисе који ће учинити ваш одмор незаборавним. Штавише, различита понуда за смештај и гастрономија ублику са радежзми додатним могућностима да изаберете оно што најбоље одговара вашем стилу живота.

Sponsored by: Tony Resort Phuket recensioner