B-hotels

Најинтересантније природне знаменитости у Аустралији

block
Слика одDerek Keats
Olivia Harper

Аустралија је земља која обилује разноврсним природним лепотама. Од белих плажа и туркосних рифова на Греат Бариер Рифу до величанствених стени и кањона у Националном парку Грејт Окејн Роуд, ова земља има шта да понуди сваком посетиоцу.

Једна од најпопуларнијих туристичких дестинација у Аустралији је и Ајерс Рок, мистична стена која привлачи бројне посетиоце својом величанственошћу и јединственом енергијом. Приликом заљубљивања сунца у Ајерс Рок, посетиоци се могу подвапити у магичне боје које обасјавају ову свету стену.

Један од најфасцинантнијих природних феномена у Аустралији јесте и Велика Баријера за Рифом, која је највећи корални риф на свету. Овај подводни свет обилује разноврсном морском фауном и флором, а пружајући могућност за роњење и истраживање подводног света, омогућава несвакидашње искуство посетиоцима.

Уз ове и многе друге природне атракције, Аустралија је земља која обећава несвакидашње искуство и уживање у њеном природном богатству. Зато не оклевајте и откријте чари ове земље кроз њене најинтересантније природне знаменитости!

Sponsored by: Beach Rotana Hotel Abu Dhabi recensioner