B-hotels

Водич за најбоље барове у Њујорку

block
Слика одtsmattea1
Olivia Harper

Њујорк је познат по својим бројним баровима који нуде разноврсне коктеле, пиво, вино и различите закуске. Чији заводљиви дизајн и удобна атмосфера привлаче бројне посетиоце из целог света.

Један од најпопуларнијих барова у Њујорку је The Dead Rabbit, који је добитник бројних награда за своје креативне коктеле и аутентични декор. Овде ћете уживати у аутентичном ирском искуству и пробати различите коктеле који ће вас освежити и освојити ваше сетбуди.

Заљубите се у поглед на Њујорк са The Roof бара, који се налази на крову хотела. Овде ћете уживати у погледу на маштовиту панораму града и уз коктеле који ће вас пренети на облаке.

Не пропустите прилику да посетите и друге познате барове у Њујорку као што су Employees Only, PDT (Please Don't Tell), и The Penrose. Сваки од њих ће вас изненадити својим шароликим понудама и несвакидашњом атмосфером.

Закључно, ђевиће место за све љубитеље ноћног живота, Њујорк нуди величанствене барове који ће вас одвести на нови ниво уживања у културним специфичностима овог града. Посетите најбоље барове у Њујорку и упознајте се са њиховим уникалним шармом и живописним доживљајем.

Sponsored by: Parkim Ayaz Hotel recensioner