B-hotels

Хонгконг: Шта Видети за Три Дана

block
Слика одcattan2011
Emma Thompson

Хонгконг, град који никада не спава, пружа бројне могућности за узбудљиве и разнолике туристичке искуства. Ако имате само три дана на располагању у овом узбудљивом граду, ево неколико места која не бисте смели да пропустите:

1. Викторијина планина

Започните ваш обилазак Хонгконга са Викторијине планине, са које се пружа фантастичан поглед на читав град и пристаниште. Најбољи начин да се покренете је жичаром или пешаченјем. Не заборавите да посетите Викторијин пикник врт и уживате у прекрасним погледима.

2. Централни округ

Централни округ Хонгконга представља срце града и место где се сусрећу модерне објекти и традиционална кинеска култура. Обавезно обиђите Стари град, Стэнли маркет и неке од најпознатијих небочника.

3. Диснејленд Хонгконг

Не пропустите прилику да се вратите у своје детињство и посетите Диснејленд Хонгконг. Овај магични парк ће вас одвести у свет бајкова и узбудљивих атракција, испуњених смехом и радости.

Са овим предлозима за обилазак Хонгконга у само три дана, сигурни смо да ћете имати несамо забавно време, већ и да ћете осетити дух овог невероватног града. Уживајте у сваком тренутку и памтите да је Хонгконг место које ћете увек желети да посетите поново.

Sponsored by: Asteria Bodrum Resort - All Inclusive recensioner