B-hotels

Најбоља места за посматрање Северног Светлеца у Норвешкој

block
Слика одThe National Guard
Lily Anderson

Северно Светло или Аурора Бореалис је један од најфантастичнијих природних феномена који можете доживети. Но, где је најбоље место за посматрање овог невероватног шоуа на небу? У Норвешкој, земљи савршене природе и удаљених поларних ноћи, имате многе опције за уживање у магичном покривачу.

Једно од најпопуларнијих места за посматрање Северног Светлеца у Норвешкој је Тромсо, град смештен дубоко у северном делу земље. Овај град је познат по својим магичним погледима на Ауроре и нуди многе активности као што су скијање и пешачење како бисте уживали у једном од највећих природних спектакала.

Друго одлично место за посматрање Северног Светлеца је Свалбард, архипелаг на којем се налази и најсевернији насељени град на свету - Лонгеарбиен. Ово место је идеално за онеспособљавање светлосног загађења и уживање у чистим и неосветљеним небесима.

Још један одабран спот за посматрање Ауроре је град Алта, познат по својим старим петроглифима и прекрасним пејзажима. Овај град нуди и многе могућности за активности на отвореном као што су возење скутера са вучјим псима или зимско пешачење.

Без обзира на то које место изаберете за посматрање Северног Светлеца у Норвешкој, сигурно ћете бити оборени са невероватним природним спектаклом који ће вас освојити и оставити у плени својим убиквитетом и лепотом.

Sponsored by: Lou'lou'a Beach Resort Sharjah recensioner