B-hotels

Где се наћи у Токију: Водич кроз квартове

block
Слика одmohamedn
Ava Collins

Токио, главни град Јапана, је један од највећих и најживописнијих градова у свету. Са толико много квартова и опција за пребивање, решити где остати може бити изазов. У овом чланку ћемо вам представити најпопуларније квартове у Токију и помоћи вам да изаберете најбољу локацију за свој боравак у граду.

Шибуја

Шибуја је познат по својим модерним трговинским центрима, ресторанима и ноћним клубовима. Ово је одличан избор за младе путнике који желе да истраже узбудљиву страну Токија.

Акихабара

Ако сте љубитељ технологије и анимеа, онда ће вам Акихабара бити омиљени кварт у Токију. Овде се налазе бројне електронске продавнице, манга кафеи и играчке продавнице.

Асакуса

Асакуса је стари кварт у Токију пуун традиционалних храмова и традиционалних јапанских ресторана. Овде можете се упознати са старима јапанским обичајима и културом.

Без обзира на ваше преференције, Токио има многе различите квартове који ће задовољити сваког посетиоца. Изаберите кварт који највише одговара вашим потребама и уживајте у свом боравку у овом узбудљивом граду.