B-hotels

Водич за планинске селекције у Аустрији

block
Слика одr chelseth
Lily Anderson

Увод

Аустрија је позната као земља планина и природе, али и као одлична дестинација за истинске љубитеље активног одмора. Посетиоци могу да уживају у различитим активностима како зими тако и лети, на различитим планинским ресортима широм земље.

Зимски спортови

Аустрија представља савршену дестинацију за љубитеље зимских спортова. Топле зиме, обимна снежна покривка и модерни ски лифтови чине Аустрију идеалним местом за скјање, сноубордовање, гужве, санкање и друге зимске активности.

Летње активности

Иако је Аустрија позната по својим зимским ресортима, ова земља такође нуди многе могућности за летње активности. Посетиоци могу да уживају у пешачењу, вожњи бицикла, планинарењу и бројним другим активностима у природи.

Избор ресорта

У јужном делу Аустрије постоји велики избор ресорта за зимске спортове и летње активности. Неки од најпопуларнијих ресорта укључују Шладминг, Зелден, Заалбах-Хинтерглем, Целл ам Зее и многе друге. Сваки од ових ресората нуди различите могућности за активни одмор и уживање у природи.

Закључак

Неовисно да ли сте љубитељ зимских спортова или летњих активности у природи, Аустрија нуди нешто за сваког посетиоца. Са бројним ресортима и могућностима за активности, ова земља представља идеалну дестинацију за активан одмор у природи.

Sponsored by: Long Beach Resort & Spa Deluxe - Ultra All Inclusive recensioner