B-hotels

Водич за уживање у кулинарским уживањима у Шпанији: Најбоље тапас барови и тржнице

block

Шпанија је позната по својој богатој културној баштини и изванредној кујни, па је неизоставна дестинација за све љубитеље хране и путовања. Један од најпопуларнијих начина да се упозна са струку јела и аутентичним укусима Шпаније су тапас барови и тржнице.

Најбољи тапас барови

У Шпанији постоји велики број тапас барова који нуде широк асортиман аутентичних шпанских закуски. Неки од најбољих тапас барова укључују 'La Tasca de Juan' у Мадриду, 'Bar Mut' у Барселони и 'Casa Morales' у Севиљи. Гости ових барова могу уживати у разнообрагним тапасима, од шунке и сирева до морских деликатеса и традиционалних шпанских јела.

Најбоље тржнице

Посета тржници је један од најбољих начина да се упозна са струку фреш прерађених производа и локалних специјалитета. Неке од најпопуларнијих тржница у Шпанији укључују 'Mercado de San Miguel' у Мадриду, 'Mercado de la Boqueria' у Барселони и 'Mercado de Triana' у Севиљи. На овим тржницама гости могу купити свеже плодове и поврће, месо, рибу, сиреве и многе друге локалне производе.

У закључку, упознавање са кулинарским уживањима у Шпанији кроз посету најбољим тапас баровима и тржницама је нешто што не треба да пропустите када посетите ову фантастичну земљу.

Sponsored by: Kata Sea Breeze Resort SHA Plus+ recensioner