B-hotels

Водич за најбоље кафиће у Прагу

block
Слика одitsbruce
Olivia Harper

Праг је познат по својој богатој културној баштини, али такође и по својим ушушканим кафанама и кафићима. Ако сте у потрази за идеалним местом за уживање у јутарњој кафи, опуштајућим послеподневним чајем или вечерњим коктелом, Праг има широк избор кафића који ће вас одушевити. Ево неколико предлога за најбоље кафиће у главном граду Чешке:

Кафић Лувр

Кафић Лувр је један од најстаријих кафића у Прагу, са традицијом која се пруза вековима. Налази се на Јулијановом плоцу и посебно је популаран међу уметницима и културним ликовима. Овај кафић представља савршено место за уживање у кафи у шармантном амбијенту.

Кафић Староместска

Са погледом на прелепу Староместску плоштад, ово место је савршено за уживање у кафи са пријатељима или гледање пролазника. Кафић Староместска има богату понуду кафе напитака и десерата који ће задовољити сваки укус.

Кафић Млада Булушка

Ако сте љубитељи укусних кафе напитака и слаткиша, обавезно посетите кафић Млада Булушка. Овај кафић је познат по својим укусним кафама и кулинарским специјалитетима који ће вас одушевити.

Необичан дух Прага се најбоље може осетити у његовим кафићима, па обавезно посетите неки од ових препоручених места и уживајте у аутентичној прагској атмосфери.

Sponsored by: Dreams Vacation Resort - Sharm El Sheikh recensioner