B-hotels

Шта видети у Стокхолму за три дана

block
Слика одakasped
Martha Jones

Стокхолм, главни град Шведске, популарна је дестинација за туристе из целог света. Ако имате само три дана за посећивање овог узбудљивог града, постоје неке атракције које обавезно треба да посетите.

Првог дана обавезно посетите Стари град (Gamla Stan), средиште старог дела Стокхолма. Ту можете обићи Ројал Палас (Kungliga Slottet), да се прогуляте уским улицама, посетите бројне музеје и уживате у аутентичним шведским кафићима и ресторанима.

Другог дана обавезно посетите Васа музеј (Vasamuseet) и Сити хол (City Hall) који је познат по додели Нобелове награде за мир. Такође, не пропустите шетњу покрај воде и уживање у прелепим погледима на град.

Трећег дана, обавезно посетите Девичански острво (Djurgarden) где се налази множество занимљивих места као што су Шведски комплекс за савремену уметност (Moderna Museet) и парк Боде садржи бројне музеје и зоолошки врт.

Свакако, за три дана ћете имати могућност да искористите све што овај узбудљиви град има да понуди и оставите усамљене просторе за ново посете.

Sponsored by: Fame Residence Goynuk recensioner