B-hotels

Најлепши паркови и баште у Токију

block
Слика одKanesue
Emma Thompson

Токио, као главни град Јапана, познат је по својим великим зградама и модерном стилу живота. Међутим, унутар овог узбудљивог града крију се и прекрасни паркови и баште који нуде мир и тишину.

Шинден-ен баште

Шинден-ен баште је један од најпопуларнијих паркова у Токију. Овај традиционални јапански врт представља идеално место за опуштање и уживање у јединственој природи. Са својим тешко пројденим стазама, каменим ланцима и зеленилом, парк пружа чаробну атмосферу и нуди прекрасан поглед на околину.

Уен парк

Уен парк је један од најстаријих паркова у Токију и познат је по својим многобројним храмовима, зоолошким вртовима и музејима. Проводећи време у овом парку, посетиоци могу да упознају богату историју и културу Јапана, као и да уживају у природи и уметничким делима која се налазе унутар парка.

Хамарикју баште

Хамарикју баште је један од најбољих примера традиционалних јапанских башти у Токију. Ова прекрасна башта са језером, мостовима и пагодама пружа мир и хармонију и представља одлично место за шетњу и релаксацију. Посетиоци могу да уживају у лепоти јапанске архитектуре и природе и да се одморе од ужурбаног градског живота.