B-hotels

Шта погледати у Лисабону за три дана

block
Слика одUllisan
Daria Martin

Лисабон, главни град Португала, пружа бројне могућности за истраживање за само три дана. Овај живописни град на обали реке Тежо познат је по својој богатој историји, улицима пуним традиционалних домова и фасцинантној културној понуди.

Дан први: Истраживање старог града

Први дан резервишите за истраживање старог града Лисабона. Посетите историјско срце града - плоштад Коммерцио, затим се провозајте трамвајем 28 кроз узане уличице старог дела града. Обавезно посетите култно место Мострова, одакле се пружа прекрасан поглед на цели град.

Дан други: Културна баштина Лисабона

Други дан посветите обиласку културних забавених у Лисабону. Посетите културно-историјски знаменитост - Торре де Белем и Манастир Жеронимос. Не заборавите да обиђете и сајам Феира да Ладра, где можете пронаћи аутентичне сувенире и локалне деликатесе.

Дан трећи: Уживајте у природи и фолку

Трећи дан резервишите за уживање у природи и фолку Лисабона. Посетите Парк нација, оазу зеленила и мира у самому центру града. Након тога, проведите после подне на плажи Кашкаиш, уживајући у сунцу и мору.

Лисабон нуди богато и разноврсно искуство за сваког посетиоца, а ови три дани су само мали увод у његову богату понуду. Уживајте у граду и пробајте све што вам пружа Лисабон!

Sponsored by: Beach Club Doganay Hotel - All Inclusive recensioner