B-hotels

Одмор на грчким острвима: Истраживање Крита, Родоса и Корфуа

block
Слика одOmilo Sept 2010
Martha Jones

Грчка острва су позната по својој богатој историји, прелепим плажама и укусној грчкој кухињи. Одмор на овим острвима је савршена прилика за испитивање нових култура, уживање у сунцу и мору, као и за одмор и релаксацију.

Крит је највеће грчко острво и понудиће вам разноврсне могућности за истраживање. Од посете археолошким локацијама до уживања у традиционалној грчкој кухињи, сигурно ћете наћи нешто што вас интересује.

Родос је познат по својим крепостима и средњевековној архитектури. Шетање уским улицама старог града и посета градским зидинама су само неки од начина да истражите ово прелепо острво.

Корфу је острво које ће вас освојити својим зеленилом и плавим морем. Шарене улице и просторне плаже чекају да буду истражене, док ће таверне са медитеранском храном пружити савршену гастрономску прилику.

Без обзира на то које грчко острво одаберете за свој одмор, сигурно ћете се вратити са богатим и незаборавним искуствима. Грчка острва су место где ћете пронаћи савршен баланс између историје, природе и уживања.

Sponsored by: Rixos Premium Tekirova recensioner