B-hotels

Најзанимљивије туре у Риму

block
Слика одboklm
Martha Jones

Рим је град са богатом историјом и највећим бројем античких споменика на свету. Посета овом граду обавезна је за сваког љубитеља историје и културе, али и за сваког туристу који жели да упозна свет таласасте и неисцрпне историје.

Једна од најпопуларнијих тура у Риму је посета Колизеуму, а након тога форумима и Палацу Клијентијева. Ова тура омогућава посетиоцима да сазнају више о римском царству и њиховој култури и обичајима.

Друга интересантна тура у Риму је посета Ватикану, који је дом Папе и највећа катедрала на свету - Свети Петар. У Ватикану се налазе бројне културне и религиозне уметничке вредности, које остављају посетиоце без речи.

За љубитеље архитектуре, тура кроз фонтане у Риму ће бити нешто што не смеју пропустити. Фонтане су узетак града и представљају један од најважнијих елемента у урбанистичком плану града.

Укратко, Рим је град који нуди бројне интересантне туре за свакога, а посета овом граду се не може сматрати потпуном без их обиласка. Откријте тајне Рима и упознајте град који је центар света у античко доба.