B-hotels

Најбоље руте за путовања по Аустралији

block
Слика одDavid Berkowitz
Elizabeth Waltz

Аустралија је земља која обиљује прекрасним пејзажима и фасцинантним природним чудима. Један од најбољих начина да их истражите и доживите је путовање директно на друмским путевима. У следећим редовима представљамо вам неусикршиве руте за путовања по Аустралији:

  1. Грејт Океан Роуд: Смајлијате се као никада пре док крстите ову путеви која прати прекрасну обалу Тихог океана и пружа поглед на невероватне пејзаже. Саветујемо вам да посетите Апостлске стене и луксузни град Мелбурн.
  2. Оутбекс: Аустралијска пустоња вас никада неће оставити равнодушним. Путовање до Ајјерс Рока, Катарате Кинда и Улуруа пружиће вам упознавање са аутентичном аустралијском културом и њеном необичном природом.
  3. Тасманија: Острво Тасманија крије у себи прекрасне националне паркове, ћелејске пејзаже и занимљиву биоразноврсност. Посете Крејдел Маунтен, Овени Вилдернес и Порт Артур су обавезне на вашој рути.

Не заборавите да припремите свој аутомобил, камп приколицу или кемпер ван и кренете на пут! Уживајте у несветским природним лепотама и у културној разноврсности Аустралије, и обогатите своје путовање најбољим рутама које ова земља има да понуди.

Sponsored by: Forever Club - Adult Only recensioner