B-hotels

Како одабрати буџетсместиште у Паризу

block
Слика одChrisYunker
Lily Anderson

Ако планирате посету граду светлости и љубави, Паризу, али немате велики буџет за смештај, не брините - постоје начини да пронађете прилично јефтине опције за боравак у овом прелепом граду.

Прва ствар коју треба да урачунате је локација. Боравак у центру Париза може бити скуп, али у околини града или на ободима можете пронаћи прилично јефтине ваијанте. Пошто је јавни превоз у Паризу одлично организован, нећете имати проблема са кретањем до жељених локација.

Друга важна ствар је резервисање преко интернета. Велики број хотела и апартмана у Паризу нуде попусте за резервације на интернету, па је паметно искористити ову могућност да уштедите новац.

Такође, не бисте требали занемарити рецензије и оцене других путника. Прегледајте коментаре на сајтовима за букинг смештаја и изаберите опцију која има најбоље оцене од претходних гостујућих особа.

Следеће одличне опције за буџетсмештај у Паризу су хостели и студентске куће. Ове врсте смештаја су обично јефтиније од хотела и пружају прилично добру услугу за своје госте.

Сазнајте све детаље о промотивним понудама и попустима које су доступне за ваше путовање у Париз и уверите се да сте добро информисани пре него што одлучите где ћете се сместити.