B-hotels

Водич за најбоље барове у Будимпешти

block
Слика одmdid
Elizabeth Waltz

Туризам: Водич за најбоље барове у Будимпешти

Будимпешта, главни град Мађарске, позната је по свом шароликом ноћном животу и узбудљивој сцени за коктеле. Уколико планирате посету овом граду, обавезно посетите неке од најбољих барова који ће вас освежити и обогатити ваше искуство.

1. Szimpla Kert

Овај културни центар представља један од најпопуларнијих барова у Будимпешти. Налазећи се у срцу Јуда, Szimpla Kert нуди разнолику понуду коктела и пива, уз жива музичка дешавања и унутрашњи двор који је речит пример уметности рециклирања.

2. Instant

Са својих шест сцена и широким спектром музичких жанрова, бар Instant је одлична дестинација за љубитеље ноћног живота. Ова институција представља место на коме ћете уживати у најбољим коктелима и узбудљивим свиркама до раног јутра.

3. High Note SkyBar

За фантастичан поглед на град и најквалитетније коктеле, посетите High Note SkyBar који се налази на крову хотела Aria. Овај бар нуди уникатно искуство уживања у погледу на панораму града и у идеалној атмосфери за релаксацију.

Не заборавите да истражите остале барове у Будимпешти и упознате се са разноврсном понудом која ће задовољити сваки укус. Стога, уживајте у овом граду пуном живота и најбољих барова који га чине још посебнијим.

Sponsored by: Sheraton Al Khalidiya Hotel recensioner