B-hotels

Топ 10 места за ронџевање у Хавајима

block
Слика одerikccooper
Lily Anderson

1. Humuhumunukunukuapua’a Cove, Мауи

Хумухумунукунукуапуа’а Ков, на јужној обали Мауија, познат је по својим шареним коралним гребенима и разноврсном морском животу. Сам назив овог места потиче од хавајског рибе која је овде веома распространјена.

2. Hanauma Bay, Оаху

Ханаума Беј на Оахуу је заштићена морска област која пружа фантастично ронџевање за почетнике и искусне. Богати корални гребени и разноврстан морски живот чекају да бу­ду истра­еже­ни.

3. Molokini Crater, Мауи

Кратер Молокини на Мауиу је вулканско острво које пружа одличне услове за ронџевање. Овде ћете се сусрести са великим бројем тропских риба и шареним коралним формаци­јама.

4. Kealakekua Bay, Хаваји

Кеалакекуа Беј на Великом Острву у Хавајима је позната по својој бистрој води и богатом морском животу. Овде ћете имати шансу да видите долфине, морские кочке и разне врсте риба.

5. Kauna’oa Beach, Хаваји

Песковита плажа Кауна’оа на Биг Ајланду у Хавајима пружа одличне услове за ронџевање и плутање. Лебди­те над разним коралним гребенима и уживајте у бистрој тиркизној води.

6. Tunnels Beach, Кауаи

Тунели плажа на крајњем северу Кауаија је позната по својим обиљем тунелима и пећинама које пружају одличне услове за ронџевање. Овде ћете видети велике морске кочке и различите врсте риба.

7. Kapalua Bay, Мауи

Капалуа Беј на Мауиу је заштићена увалија која пружа многе могућности за ронџевање и плутање. Истражите разнолики морски живот и уживајте у кристално чистој води.

8. Two Step, Биг Ајланд

Два Корака на Биг Ајланду је популарно место за ронџевање у Хавајима. Ова област је позната по својим разноликим коралним гребенима и шареним тропским рибама.

9. Sharks Cove, Оаху

Про­нађите своју лав комадицу морској фауни и флори у Шаркс Кову на Оахуу. Ова област обилује потоцима и пећинама које обликују јединствени корални гребени.

10. Waialea Beach, Хаваји

Песковита плажа Вајалеа на Биг Ајланду је савршено место за ронџевање у мирној и бистрој води. Истражите живописне коралне формације и уживајте у богатом морско­м животу.