B-hotels

Топ 10 места за плавање с долфинима у свету

block
Слика одkinwart
Lily Anderson

Долфини су једни од најфасцинантнијих морских сисаваца, а могућност плавања с њима представља незаборавно искуство за сваког туристу. У наставку ћемо представити Топ 10 места широм света где можете уживати у плавању с долфинима:

  1. Бахаме - Ова карибска дестинација позната је по својим кристално чистим водама и богатом морском животу, укључујући долфине.
  2. Маврицијус - Острво Маврицијус у Индијском океану је познато по својим љубазним долфинима с кција посетиоци могу плавати.
  3. Хаваји - Ове пацифичке острвске државе нуде многе могућности за интеракцију с долфинима, како у природи тако и у парковима.
  4. Бали - Популарна туристичка дестинација Бали нуди разне туре за плавање с долфинима на својим прелепим плажама.
  5. Австралија - У странци како Мелбурну тако и Сиднеју, могу се наћи многе понуде за плавање с долфинима у околини.
  6. Баја Калифорнија - Национални парк у Мексику понудиће вам могућност да плавате с долфинима у њиховом природном станишту.
  7. Мауи - Ово хавајско острво је погодно за плавање с долфинима у мирним водама целог острва.
  8. Малдиви - Луксузни резорти на Малдивима нуде ексклузивне туре за плавање с долфинима у удобној околини.
  9. Тахити - Острво Тахити у Француској Полинезији је познато по својим плавим водама пуним долфина које могу искусити посетиоци.
  10. Флорида - Пензионирани долфини који су некада били у циркусима могу се наћи у популарним маринама у Флориди, где посетиоци могу плавати са њима.

Не мање од чамца за плавање, добре заштите од сунца и познавања законитости плавања са долфинима, кључни су фактори за беживан додатних проблема током оваквих активности.

Закључак је да постоји многе фантастичне дестинације широм света где можете уживати у плавању с долфинима, и на вам је само да одаберете оно што вам на најбољи начин омогућава да дођете у контакт са овим чудесним животињама.

Sponsored by: Mirada Del Mar Hotel recensioner