B-hotels

Необичне атракције у Берлину

block
Слика одDanGrothe
Lily Anderson

Берлин, главни град Немачке, познат је по својој богатој историји и културном наслеђу. Међутим, помимо познатих туристичких атракција као што су Бранденбуршка капија и Берлински зид, постоје и необична места која привлаче пажњу посетилаца.

Једно од таквих места је Градска ваљара (Gardens of the World), која представља собрање ботаничких вртова различитих држава широм света. Овде посетиоци могу да уживају у разноликости флоре и фауне из различитих делова света, што је заиста унесена заједница.

Још једна необична атракција у Берлину је Остали Муралед. Реч је о пројекту уметничког јавног простора где су уметници из различитих делова света оставили своје уметничке отиске на јединствени начин. Шетајући улицама Берлина, сусрећете се са фасцинантним уметничким делима која нас подсећају на различите културе и стилове.

Необичне атракције у Берлину су одличан начин да истражите град на нов и узбудљив начин. Зато, ако планирате посету главном граду Немачке, не заборавите да истражите и ова не тако позната, али заиста интересантна места.