B-hotels

Најзанимљивија Острва у Грчкој

block
Слика одAndreyFilippov.com
Elizabeth Waltz

Грчка је позната по својим бескрајним плажама, кристално чистим водама и богатој историји. Међутим, постоје одређена острва која се издвајају по својој лепоти и уникатности. У овом чланку истражићемо неколико од најзанимљивијих острва у Грчкој која привлаче туристе из целог света.

Једно од најпопуларнијих острва у Грчкој је Санторини, познато по својим белим кућама са сивим крововима које се налазе на обали кристално плавог Егејског мора. Овај вулкански острвски ландшафт пружа прекрасне погледе за уживање у заљубљеницима и професионалним фотографима.

Још једно острво које вреди посетити је Миконос, познато по својим луксузним хотелима, модним бутицима и живописним узаним улицама. Ово острво је популарно одредиште за познате личности и богате туристе који траже елеганцију и удобност.

За оне који траже мир и тишину, острво Закинтос је савршен избор. Познато по својим песничким плажама и тиркизним водама, овај рајски утопијски крагужак пружа идеалну околину за опуштање и уживање у нетакнутој природи.