B-hotels

Најбољи маршрути за путовање по Великој Британији

block
Слика одBioDivLibrary
Martha Jones

Путовање по Великој Британији је савршен начин да истражите разноликост пејзажа, историје и културе ове земље. Са бројним прелепим путевима и магичним пејзажима, постоје одлични избори за сваког путника, био он љубитељ природе, историје или авантуре.

Један од најпопуларнијих маршрута је путовање од Лондона до Единбурга, које вам омогућава да истражите богату културну баштину ових два града и уживате у прелепим пејзажима Шкотске. Можете посетити историјске замкове, пиваре и уживати у традиционалној кући шкотског крофта.

Други одличан избор је маршрут који обухвата Јоркшир Дејлс и Лејк Дистрикт. Ова област је пуна зелених брда, језера и малених села, и представља савршену дестинацију за љубитеље природе. Можете истраживати бројне пешачке стазе и уживати у традиционалним англијским пабовима на путу.

Не заборавите најсевернији дел Велике Британије - Шкотску. Од Вестминстерског палаца у Лондону до зелених пејзажа Шкотске већ следећег дана, уживаћете у несветским ландшафтима и богатој историји ове земље.

Закључно, Велика Британија нуди безброј могућности за истраживање и уживање у богатству ове земље. Изаберите свој маршрут, упознајте нове крајеве и уживајте у авантурама које ова земља нуди.

Sponsored by: Jaz Makadi Saraya Resort recensioner