B-hotels

Најбоље руте за путовање Новим Зеландом

block
Слика одGreg Schechter
Laura Smith

Нови Зеланд је земља изузетне природе и богате културе која нуди многе могућности за авантуристе и туристе. Један од најбољих начина да истражите све што ова земља има да понуди је путовање автомобилом. У следећем тексту представљамо вам најбоље руте за путовање Новим Зеландом:

1. Кружно путовање острвом Јужна алпска цеста

Ова рута вас води кроз неке од најлепших пејзажа Новог Зеланда. Путујући овом цестом, имаћете прилику да видите величанствене алпске пејзаже, кристално чиста језера и планинске врхове. Не заборавите да направите паузу на местима попут Фиордландских националних паркова и Милфорд Саунд.

2. Путовање по побрджим Хобитон

Заљубите се у чудесне пастирске сцене и зелене хупи ограде које ћете видети док путујете кроз регион Хобитон. Ова рута је идеална за све почитиоце филма Господар Прстенова који ће имати прилику да посете места на којима је сниман овај епски филм.

3. Обилазак Те Арава западном обалом

Заплавите се у мирне плаже и прекрасне обале док истражујете Те Араву западном обалом. Ова рута је савршена за љубитеље сунце, плавог неба и белог песка. Не пропустите да посетите градњене историјске месте као што су Хамилтон и Таурнга.

Укратко, Нови Зеланд је земља која има шта да понуди сваком путнику. Истражите њене најлепше делове путујући автомобилом и уживајте у несвакидашњим путовањима која ова земља има да понуди.

Sponsored by: Jumeirah Mina A'Salam recensioner